044 766 5050

Mahti-palvelu

YLIVOIMAINEN MAHTI-PALVELU

Rakennuttajien tarpeiden ymmärtämisestä ja vahvasta osaamisesta syntyi ainut­laatuinen MAHTI-palvelu. MAHTI-palvelu tarjoaa pohja- ja betoni­rakentamisen ratkaisut kaiken kokoisille rakennuksille kiinteään hintaan.

SUUNNITTELU

Huolellinen suunnitelma takaa työn etenemisen aikataulussa. Pystymme reagoimaan nopeasti mahdollisiin muutoksiin. Tarkalla suunnitelmalla varmistamme budjetin pitävyyden ja selkeät vastuunjaot eri toimijoiden välillä.

MAAN­RAKENNUS­TYÖT

Työ sujuu tehokkaasti omalla kalustolla sekä 3D-mallinnusta hyödyntäen. Tarvittaessa hoidamme myös räjäytykset ja louhinnat.

OMA ELEMENTTI­TEHDAS

Toimitamme tekniset piirrokset suoraan suunnittelu­pöydältä tehtaallemme, jossa huolehditaan, että betoni­elementit valmistuvat ajallaan ja täyttävät tiukat laatu­vaatimukset. Toimitamme tarkka­mittaiset elementit suoraan työ­maalle.

PAIKALLA­VALU­TYÖT & ELEMENTTIEN ASENNUKSET

Asennamme valmiit elementit paikoilleen eikä yli­määräistä työtä synny, koska elementtien laatu ja mitat on varmistettu jo tehtaalla. Paikalla­valu­työt teemme omalla muotti­kalustolla ja raudoittamol­la. Oma työn­johtomme työ­maalla varmistaa viimeistellyn loppu­tuloksen.

OMA TYÖN­JOHTO

Johdamme suunnittelua, maa­urakointia, elementti­tuotantoa sekä valu- ja asennus­töitä keskitetysti, mikä takaa kustannus­tehokkuuden. Työn­johdon kautta yhteyden­pito on suoraa ja osa­puolet pysyvät ajan tasalla työn etenemisestä.

Kokemus

”MAHTI-PALVELU OLI SELKEÄ JA HELPPO VAIHTO­EHTO ENSI­RAKENTAJALLE”

Samuli Rousi

Ota yhteyttä / pyydä tarjous

    * pakollinen

    (max. 6 tiedostoa tai 10MB)

    Tieto­suoja­seloste

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla
    Tietosuoja - Ehdot